Betrouwbare koffiemachine
Kwaliteit en gemakUw klanten en werknemers worden blij van lekkere koffie. Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare koffiemachine is daarbij de basis.
Uw klanten en werknemers worden blij van lekkere koffie. Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare koffiemachine is daarbij de basis.
Verse koffie of espressobonen maken het verschil. Ambachtelijk gebrande koffie van de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs is waar we elke dag voor staan.
Er van op aan kunnen dat u altijd een goede kop koffie kunt aanbieden aan klanten en werknemers is belangrijk. Samen met gespecialiseerde onderhoud partners zorgen we dat u dat kunt waar maken.
Voor het middensegment zijn de Saeco machines de werkpaarden die je altijd voorzien van een goede kop koffie of cappuccino
WMF machines zijn de Mercedes onder de professionele koffie apparaten. Incl ijzersterke onderhoud service die volledige zorg uit handen neemt..
Ontdek je koffie voorkeuren. Kom langs in de branderij of reserveer een plek tijdens een barista cursus of proeverij.
OpeningstijdenWe moedigen fijnproevers aan dat ze blijven vragen naar lekkerdere koffies, hierdoor zullen koffieboeren een grotere kans hebben om hun specialistische koffie rendabel te kunnen kweken.
DrijfverenLees enkele reacties uit het klantonderzoek Kaan Koffie, september 2018. Super blij met de 8,9 die we van de 52 deelnemende klanten kregen!
Lees klant verhalenVandaag hebben we met trots een schitterende Biepi espressomachine mogen plaatsen bij een van onze trouwe klanten gespecialiseerd in designkeukens en interieurbouw.
Bij Kaan Koffie houden we van goede koffie. Maar wist je dat je met elke slok cappuccino een reis door de geschiedenis maakt, die verder gaat dan Italië? Laten we het eens hebben over de verrassende oorsprong van je favoriete espresso en cappuccino!
Als echte koffieliefhebber wil je natuurlijk dat jouw koffiebonen of gemalen koffie zo vers mogelijk blijft. Maar waar bewaar je je koffie het best? In de koelkast, vriezer, of gewoon in de kast? In deze blog duiken we in de veelgestelde vraag: is het slim om koffie in de koelkast of vriezer te bewaren?
Hoewel we trots zijn op het feit dat we steeds meer biologische koffiebonen aan ons assortiment kunnen toevoegen, is het voor ons momenteel nog niet mogelijk om het officiële biologische keurmerk te voeren. Dit komt doordat het verkrijgen van dit keurmerk een aanzienlijke investering vereist in ons huidige verwerkingsproces in de branderij. Om een officieel biologisch keurmerk te mogen voeren, moeten traditioneel en biologisch geteelde bonen strikt gescheiden worden verwerkt. Dit betekent aparte opslag, verwerking en branding, wat voor ons nu nog een te grote logistieke en financiële uitdaging is.